Testimonials

Kim, Amsterdam

Sophia is een coach die geen standaard programma afdraait. Ze kijkt wat bij je past en past dit zonodig ook weer aan, want het gaat om MIJ. Ze vertelt je niet alleen hoe je het zou kunnen doen, maar ze laat je het met name ervaren en voelen en dat komt binnen. Dat heeft impact en dat brengt de verandering die je wilt bereiken als je naar een Integraal Leefstijlcoach gaat. En daarbij houd ik van professionals/mensen die ook echt gewoon goed willen zijn in hun vak en alles tot in de puntjes hebben geregeld. Dat is Sophia. Een aanrader dus!!

Ilse, Abcoude

Er moest iets gebeuren. Door Corona werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben te dik, dus val in de risicogroep. En ik wil me ook niet meer schamen in mijn badpak in de zomer. Dieten heb ik vanaf mijn achttiende gedaan en dat had nooit lang effect. Nu dus mijn leefstijl definitief aanpakken. Het gaat niet hard, doordat ik kleine stapjes maak, maar ik zie nu na een paar maanden wel resultaat. Ik ben benieuwd.

Marloes, Amstelveen

Ik startte met lichte tegenzin aan het traject, maar werd steeds enthousiaster. Naast de aandacht op mijn gewicht en beweging, kreeg ik een heel goed beeld over mijn eigen functioneren en met name mijn frustraties. Toen ik hier wat aan ging doen kwam ik in een positieve flow terecht waardoor alles mij veel makkelijker afging. Sophia heeft mij op allerlei vlakken een duwtje in de rug gegeven en dat doet zij met aandacht, humor en soms kan ze ook wel even streng zijn. Zoals zij zegt: Je moet het zelf doen, ik heb geen toverstaf, maar ik loop naast je met je mee.

Emmie, Amsterdam

Ik was al jaren te zwaar. Niet heel erg, maar ieder jaar kwam ik wel een beetje aan. Ik volgde af en toe een dieet, maar dat hielp niet. Ik merkte op een gegeven moment dat het zwaarder worden me toch ging irriteren. Na wat googlen kwam ik terecht bij Integrale Leefstijlcoaching en zo bij Sophia. Naast coaching op het gebied van eten en bewegen, hielp zij me om zeer snel achter mijn ware frustraties te komen. Dit was echt een eye opener. Ineens viel bij mij het kwartje. Nu ik mijn echte frustraties kende, gingen we hier ook mee aan de slag. Ik merkte dat ik weer positiviteit ging ervaren, mezelf en mijn omgeving leuker ging vinden en veel meer energie kreeg. Nu werd het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken. Ik ben nu 5 maanden verder, ik ben kilo’s kwijt en met name een lichter (luchtiger) persoon geworden. Ik ben heel blij dat ik voor Sophia heb gekozen. Zij komt snel tot de kern, heeft veel persoonlijke aandacht voor me, maar is af en toe ook wel streng. Ik voel me gezien en serieus genomen, en wat voor mij heel prettig is: ik kan een afspraak inplannen in de avonduren of op zaterdag.

Pieter, Amsterdam

Ik was te zwaar en was daardoor nogal gestresst omdat ik daarom een groter risico loop om Corona te krijgen. Ik wilde persoonlijke begeleiding en daarom heb ik ervoor gekozen om me niet voor de GLI aan te melden, want 1-op-1 coaching past meer bij mij. Daardoor krijg je ook een op maat gemaakt programma, en dat vind ik fijn. Ik heb moeite om uit mezelf te gaan bewegen, maar Sophia stuurt mij een appje op de afgesproken tijd, om mij aan te sporen om te gaan. Voor mij werkt dit. Ik ben nu 8 kilo kwijt, en voel mij in alle opzichten beter. Ik ben er nog niet, maar wel op de goede weg.