Over Sophia Köster

Mijn naam is Sophia Köster
Een aantal jaar geleden besloot ik dat ik een leukere en relaxtere versie van mezelf wilde worden, omdat ik inzag dat het leven dat ik leidde niet meer bij mij paste en ik geregeld moe en gestrest was.

Ik heb mijn baan bij ABN AMRO opgezegd en besloot de opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach te gaan volgen.  Daarnaast heb ik  andere opleidingen gevolgd om mijn coachingskwaliteiten te vergroten, zoals een opleiding voor trainer, NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren) en een EFT-cursus (Emotional Freedom Techniques).

Omdat ik aan den lijve heb ondervonden wat een verandering van leefstijl voor je kan betekenen, heb ik hier mijn droombaan van gemaakt.

En jij? Heb jij last van fysieke klachten, als overgewicht, last van stress, moeite te ontspannen, slecht slapen en vind je steeds een excuus om niet te in beweging te komen? Samen met jou richt ik mij niet alleen op deze ” primaire”  klacht, maar richten we ons ook op de gedachtes en emoties die je uiteindelijk tegenhouden om een radicale verandering in werking te zetten en vol te houden.