Over Sophie Köster

Mijn naam is Sophie Köster
Een aantal jaar geleden besloot ik dat ik een leukere en relaxtere versie van mezelf wilde worden, omdat ik inzag dat het leven dat ik leidde niet meer bij mij paste en ik geregeld moe en gestrest was.

Na bijna 20 jaar ABN AMRO, heb ik mijn baan opgezegd en besloot het roer compleet om te gooien. Omdat ik bij mezelf, en ook in mijn omgeving, zag wat leefstijl voor invloed heeft op je kwaliteit van leven, besloot ik de opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach te gaan volgen.  Daarnaast heb ik nog andere opleidingen afgerond om mijn coachingskwaliteiten te vergroten, zoals een opleiding voor trainer en NLP Practitioner.

Ik ben er steeds meer van overtuigd geraakt dat als je je leefstijl wil veranderen, je je niet alleen moet richten op het fysieke aspect, maar dat met name mindset en gedachtes van cruciaal belang zijn voor het slagen van een succesvolle leefstijlverandering. Daarom richt ik mij niet alleen op deze ” primaire”  klacht, maar gaan we samen op zoek naar de gedachtes en emoties die je uiteindelijk tegenhouden om een radicale verandering in werking te zetten en vol te houden.